Krimi szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Térj be Te is Rainwalls-ba, a bűnözés fővárosába! Légy rendőr vagy akár bűnöző, itt a lét maga a cudar valóság! Hát szállj szembe vele!

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Csevegő doboz :P

Go down 
+4
Katerina Vinson
Christopher Thompson
Elizabeth Brown
Admin
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Dawn Olsen

Dawn Olsen

Hozzászólások száma : 29
Mottó : "Minden alkonyatot hajnal követ"

Csevegő doboz :P - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyPént. Jún. 10, 2011 2:16 am

Semmi gond, így legalább beindultak a dolgok Smile
Az mindenkinek oké, ha én most végül akkor Elizabeth-tel és Chris-szel mentem, követtem a "rendőrbácsi" Razz parancsát, te pedig Effy mondjuk követhettél minket? Very Happy
Vissza az elejére Go down
Effy Lawson

Effy Lawson

Hozzászólások száma : 37
Mottó : Két dolgot látunk egy emberben: amit látni akarunk, és amit ő megmutat.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyPént. Jún. 10, 2011 3:17 am

Részemről igen. (:
Christopher Thompson

Christopher Thompson

Hozzászólások száma : 91

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyPént. Jún. 10, 2011 5:26 am

Még egyszer bocsánat. De annak örülök, hogy sikerült megoldani. Very Happy Very Happy Köszi Very Happy Very Happy
Dawn Olsen

Dawn Olsen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyVas. Jún. 12, 2011 8:34 pm

Sziasztok!

Sajnos az a helyzet, hogy holnap elutazom, és csak szombaton tudok legközelebb géphez ülni Sad Szóval nem leszek 13-17-ig. Akik a reptéren játszanak, ez idő alatt nyugodtan irányítsák karakterem!
Azért meg ne öljétek Very Happy Bocsánat, ezért a kis kellemetlenségért :S
Effy Lawson

Effy Lawson

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptySzer. Jún. 15, 2011 6:06 am

Üdv Mindenkinek!

Nos én pedig holnap utazom és kedden leszek csak gépközelbe.
Bocsi a kellemetlenségért, de addig semmiképp nem tudok játszani.
Alexandra Brightmore

Alexandra Brightmore

Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyVas. Jún. 19, 2011 4:55 am

Elnézést, hogy egy kis időre eltűntem, de dolgom akadt. Smile
Elizabeth Brown

Elizabeth Brown

Hozzászólások száma : 40
Mottó : Az a fontos, őszintén. Becsülettel, tisztán élj. Az mutatja, mennyit is érsz.

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyPént. Jún. 24, 2011 1:53 am

Effy Lawson írta:
Sziasztok!
Nos én fesztiválozok nyáron. Smile Volt, Sziget.
Aztán elvileg nyaralunk és lehet, hogy egy-egy napra elmegyünk a Balatonra barátokkal. Meg persze mindent a tanuláson kívül. Very Happy

Effy, ha meg tudod oldani, akkor szerzel nekem néhány képet Eric Saade-ról a Sziget fesztiválon? Nagyon hálás lennék érte. I love you
Effy Lawson

Effy Lawson

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyVas. Jún. 26, 2011 10:10 am

Uhh Elizabeth szívesen szereznék, de melyik napon lesz? Mert nem leszek ott végig.
Christopher Thompson

Christopher Thompson

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptySzomb. Júl. 02, 2011 11:26 pm

nos Effy! Milyen volt a VOLT? Esetleg a 30second to mars-ot láttad?? Very Happy
Dawn Olsen

Dawn Olsen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyHétf. Júl. 04, 2011 1:04 am

Elizabeth Brown írta:
Effy Lawson írta:
Sziasztok!
Nos én fesztiválozok nyáron. Smile Volt, Sziget.
Aztán elvileg nyaralunk és lehet, hogy egy-egy napra elmegyünk a Balatonra barátokkal. Meg persze mindent a tanuláson kívül. Very Happy

Effy, ha meg tudod oldani, akkor szerzel nekem néhány képet Eric Saade-ról a Sziget fesztiválon? Nagyon hálás lennék érte. I love you

Hm... Én most olvastam, hogy csak tervezik, hogy jövőre őt is meghívják. Szóval szerintem idén nem lesz :S

Kinek, hogy teli amúgy a nyári szünet? Smile
Effy Lawson

Effy Lawson

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyHétf. Júl. 04, 2011 4:57 am

Jaj nekem nagyon jól. Very Happy
Egyébként Christopher igen, láttam pont miattunk mentünk. Very Happy
És uhh, elképesztően jó volt. Az egész fesztivál hangulata, meg az emberek. Smile Hatalmas volt. Very Happy
És a koncert. *-* Mikor Jared mondta magyarul, hogy szeretlek. Very Happy És 5. sorban álltunk szóval elég közel a színpadhoz, meg tök jól láttunk.
(Bocsi. xD Még a hatása alatt vagyok. És Jared mondta, hogy Amy helyett jönnek Szigetre.)
Christopher Thompson

Christopher Thompson

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyHétf. Júl. 04, 2011 7:24 am

Effy Lawson írta:
Jaj nekem nagyon jól. Very Happy
Egyébként Christopher igen, láttam pont miattunk mentünk. Very Happy
És uhh, elképesztően jó volt. Az egész fesztivál hangulata, meg az emberek. Smile Hatalmas volt. Very Happy
És a koncert. *-* Mikor Jared mondta magyarul, hogy szeretlek. Very Happy És 5. sorban álltunk szóval elég közel a színpadhoz, meg tök jól láttunk.
(Bocsi. xD Még a hatása alatt vagyok. És Jared mondta, hogy Amy helyett jönnek Szigetre.)

Ó...de irigyellek.... Very Happy..én is odáig vagyok értük...de remélem nem fognak majd külön utakra lépni és akkor tuti megyek koncertjükre és nem is egyre. Very Happy Very Happy és annak is örülök, hogy jól érezted magad. Very Happy
esetleg képeket csináltál?? Very Happy
Effy Lawson

Effy Lawson

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 EmptyKedd Júl. 05, 2011 2:17 am

Köszi. Smile
Szerintem ez a "külön utakon" csaj a plusz hírverés miatt volt, legalábbis nagyon remélem.
Egyébként csináltam képeket, de inkább videókat. Csak annyira nem lettek jók, a színpadosak alig látszanak, még a kivetítősek jobban. És a számok meg kb. felismerhetetlenek a síkítások miatt. :DD

Am. azt hallottátok, hogy a Simple Plan megy Szegedre augusztusban? Very Happy Még az is lehet, hogy odamegyünk Sziget helyett, csak olyan messze van...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő doboz :P   Csevegő doboz :P - Page 4 Empty

Csevegő doboz :P
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Krimi szerepjáték :: Általános :: Magunk közt-
Ugrás: