| Csevegő doboz :P | |
|
+4Katerina Vinson Christopher Thompson Elizabeth Brown Admin 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dawn Olsen
Hozzászólások száma : 29 Join date : 2011. Apr. 19. Tartózkodási hely : Rainwalls Mottó : "Minden alkonyatot hajnal követ"
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Pént. Jún. 10, 2011 2:16 am | |
| Semmi gond, így legalább beindultak a dolgok Az mindenkinek oké, ha én most végül akkor Elizabeth-tel és Chris-szel mentem, követtem a "rendőrbácsi" parancsát, te pedig Effy mondjuk követhettél minket? | |
|
| |
Effy Lawson
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2011. May. 06. Mottó : Két dolgot látunk egy emberben: amit látni akarunk, és amit ő megmutat.
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Pént. Jún. 10, 2011 3:17 am | |
| | |
|
| |
Christopher Thompson
Hozzászólások száma : 91 Join date : 2011. Apr. 21.
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Pént. Jún. 10, 2011 5:26 am | |
| | |
|
| |
Dawn Olsen
Hozzászólások száma : 29 Join date : 2011. Apr. 19. Tartózkodási hely : Rainwalls Mottó : "Minden alkonyatot hajnal követ"
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Vas. Jún. 12, 2011 8:34 pm | |
| Sziasztok! Sajnos az a helyzet, hogy holnap elutazom, és csak szombaton tudok legközelebb géphez ülni Szóval nem leszek 13-17-ig. Akik a reptéren játszanak, ez idő alatt nyugodtan irányítsák karakterem! Azért meg ne öljétek Bocsánat, ezért a kis kellemetlenségért :S | |
|
| |
Effy Lawson
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2011. May. 06. Mottó : Két dolgot látunk egy emberben: amit látni akarunk, és amit ő megmutat.
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Szer. Jún. 15, 2011 6:06 am | |
| Üdv Mindenkinek!
Nos én pedig holnap utazom és kedden leszek csak gépközelbe. Bocsi a kellemetlenségért, de addig semmiképp nem tudok játszani. | |
|
| |
Alexandra Brightmore
Hozzászólások száma : 40 Join date : 2011. May. 08.
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Vas. Jún. 19, 2011 4:55 am | |
| Elnézést, hogy egy kis időre eltűntem, de dolgom akadt. | |
|
| |
Elizabeth Brown
Hozzászólások száma : 40 Join date : 2011. Apr. 21. Mottó : Az a fontos, őszintén. Becsülettel, tisztán élj. Az mutatja, mennyit is érsz.
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Pént. Jún. 24, 2011 1:53 am | |
| | |
|
| |
Effy Lawson
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Vas. Jún. 26, 2011 10:10 am | |
| Uhh Elizabeth szívesen szereznék, de melyik napon lesz? Mert nem leszek ott végig. | |
|
| |
Christopher Thompson
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Szomb. Júl. 02, 2011 11:26 pm | |
| nos Effy! Milyen volt a VOLT? Esetleg a 30second to mars-ot láttad?? | |
|
| |
Dawn Olsen
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Hétf. Júl. 04, 2011 1:04 am | |
| | |
|
| |
Effy Lawson
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Hétf. Júl. 04, 2011 4:57 am | |
| Jaj nekem nagyon jól. Egyébként Christopher igen, láttam pont miattunk mentünk. És uhh, elképesztően jó volt. Az egész fesztivál hangulata, meg az emberek. Hatalmas volt. És a koncert. *-* Mikor Jared mondta magyarul, hogy szeretlek. És 5. sorban álltunk szóval elég közel a színpadhoz, meg tök jól láttunk. (Bocsi. xD Még a hatása alatt vagyok. És Jared mondta, hogy Amy helyett jönnek Szigetre.) | |
|
| |
Christopher Thompson
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Hétf. Júl. 04, 2011 7:24 am | |
| | |
|
| |
Effy Lawson
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P Kedd Júl. 05, 2011 2:17 am | |
| Köszi. Szerintem ez a "külön utakon" csaj a plusz hírverés miatt volt, legalábbis nagyon remélem. Egyébként csináltam képeket, de inkább videókat. Csak annyira nem lettek jók, a színpadosak alig látszanak, még a kivetítősek jobban. És a számok meg kb. felismerhetetlenek a síkítások miatt. :DD Am. azt hallottátok, hogy a Simple Plan megy Szegedre augusztusban? Még az is lehet, hogy odamegyünk Sziget helyett, csak olyan messze van... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő doboz :P | |
| |
|
| |
| Csevegő doboz :P | |
|